25 februari t/m 2 maart

Ga naar beneden

25 februari t/m 2 maart

Bericht  Maikel Steneker op ma maa 03, 2008 11:39 pm

Het topic komt bijna een week te laat, maar toch geef ik nog even voordat de week begint een overzicht van de verwachte releases van 25 februari t/m 2 maart.

Releasedata kunnen altijd veranderen! Ik kan me ook wel eens vergissen! De games die ik hier in een lijst zijn komen dus niet 100% zeker uit, en ze worden ook niet 100% zeker gedumpt!


Uitgestelde spellen
Alle spellen die in dit topic worden besproken zijn als het goed is op de beloofde datum uitgebracht.


Maandag 25 februari
Het enige spel dat vandaag uit komt is het niet waard om te bespreken. Vandaag komt Bratz: Super Babyz (U) in de Amerikaanse winkels te liggen.

Dinsdag 26 februari
Fantasy Aquarium (U)

Amerikanen kunnen vandaag hun eigen virtuele aquarium kopen voor de DS. Of eigenlijk aquaria, want spelers hebben toegang tot meerdere aquaria.
Het is in deze virtuele bakken met water mogelijk van alles aan te passen. Niet alleen alle stenen en andere objecten zijn te verplaatsen, maar het is ook mogelijk de levende wezens te bestuderen en hun optimale leefomstandigheden te ontdekken.
Dit spel kan voor mensen die geÔnteresseerd zijn best leuk worden.

Mazes of Fate DS (U)

Mazes of Fate voor de GameBoy Advance was volgens de meeste gamers erg middelmatig, maar er waren ook genoeg mensen die de dungeon crawler wisten te waarderen. Fans van het genre zullen uitkijken naar de remake voor de DS. Mazes of Fate DS is qua verhaal gelijk, maar de besturing is fundamenteel veranderd. Het spel gebruikt namelijk het Touch Screen om alle aanvallen uit te voeren tegen de monsters die de spelers zullen tegenkomen.
Dit spel is alleen bedoeld voor dungeon crawler fans.

Naruto: Ninja Destiny (U)

De fans van Naruto hoeven niet meer lang te wachten op het nieuwste Naruto-spel. Dit is een 3D vechtspel dat met 16 verschillende poppetjes kan worden gespeeld. Een groot pluspunt van dit spel is het gebruik van de twee schermen van de DS. Het bovenste scherm zal het gevecht zelf in 3D laten zien terwijl het onderste scherm gebruikt wordt om power ups te activeren. Fans van vechtgames mogen dit spel niet missen!

Ook komen vandaag Brain Assist (U), Bubble Bobble Double Shot (U), Disney Friends (U), Homie Rollerz (U) en Petz Wild Animals: Tigerz (U) in de winkels te liggen.

Donderdag 28 februari
Zoals gewoonlijk komen in Japan weer een aantal titels uit die ons Europeanen niet interesseren:
  • Akagawa Jirou Mystery: Yasoukyoku
  • Chou-Gekijou-Ban Keroro Gunsou 3: Tenkuu Daibouken de Arimasu!
  • DS Dengeki Bunkou ADV: Baccano!
  • DS Motte Tabi ni Deyo: Kyoto
  • Nakamura Tooru Kanshuu: Indo Shiki Keisan Drill DS
  • SomaBringer


Ook in AustraliŽ komen weer meerdere spellen uit. Aan de andere kant van de wereld kan men aan de slag met de goed beoordeelde vechtgame Bleach: The Blade of Fate (A) en het slechte Showtime Championship Boxing (A).

FIFA Street 3 (A)

FIFA Street 2 voor de DS is een voorbeeld van een mislukt spel waar geen enkele DS-fan het graag over heeft. Het spel was ontzettend slecht, en dat kwam vooral op de besturing. Die was namelijk niet voor de DS ontwikkeld, nee, het Touch Screen diende als een soort grote analoge stick! Het spel werd daardoor volledig onspeelbaar.
Het zwakste aspect wordt in dit nieuwe deel in ieder geval aangepakt: het spel wordt bijna geheel met het Touch Screen bestuurd. Je loopt misschien met de D-pad, maar passen doe je door te tikken en schieten door een streep omhoog te trekken.
Het spel heeft blijkbaar goede graphics die op 60 FPS draaien. Er is genoeg detail en alles ziet er scherp uit.
Het spel ondersteunt Single- en Multicart Play, en is online te spelen via Nintendo WiFi Connection.
Fans van voetbal en de trucjes die erbij horen moeten dit spel in de gaten gaan houden.

Vrijdag 29 februari
Vandaag komen Brain Assist (E), My Pet Hotel 2 (E) en Petz Wild Animals: Tigerz (E) uit. Tenslotte komt Bleach: The Blade of Fate (E) ook in Europa uit.

Asterix at the Olympic Games (E)
Over de DS-versie van deze game is maar weinig informatie te vinden, en dat komt misschien omdat het spel vandaag pas uitkomt. Het spel is al maanden geleden gedumpt, zelfs in het Nederlands, en heel wat mensen vonden het spel te moeite waard. Het is misschien wat middelmatig, maar een paar goede minigames met wat goede humor en ook nog eens zeer redelijke graphics zijn de moeite waard.

Fizz (E)

Buiten enkele screenshots is er nog niks bekend gemaakt van deze game. We weten dat het een puzzelgame wordt, maar verder is dit spel moeilijk in te schatten. Puzzelaars hebben in ieder geval weer iets om naar uit te kijken.

Mega Man ZX Advent (E)
Capcom brengt vandaag deze vermakelijke platformer uit in Europa. Platformerfans zouden dit spel al moeten kennen, dus ik zal er verder niet op ingaan.

Spongebob: Atlantis Squarepantis (E)

Nee, het is geen typefout: dit is de naam van de nieuwste platformer in de Spongebob-reeks die voor de GBA, DS, Wii en PS2 verschijnt.
De vorige delen schijnen matig tot goed te zijn. Vooral de handheld-versies blinken uit. Dus wie weet wordt dit spel nog best aardig.


Hiermee eindigt dit topic over de releases van de komende week. Er is misschien niet al te veel om naar uit te kijken, maar gelukkig hebben veel NDSS-leden nog genoeg aan Apollo Justice: Ace Attorney.
Voor degenen die daar al doorheen zijn verschijnt ergens in de volgende paar dagen een nieuw topic waarin ik onder andere de nieuwe Mysterious Dungeon bespreek.

Maikel Steneker
Admin

Aantal berichten : 86
Registration date : 29-11-07

Profiel bekijken http://www.ndss.nl

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum