11 t/m 17 februari

Ga naar beneden

11 t/m 17 februari

Bericht  Maikel Steneker op zo feb 24, 2008 4:17 pm

Het is misschien drie dagen later dan de beloofde maandag, maar hier is alsnog een overzicht van de DS games die gepland staan voor de week van 11 februari t/m 17 februari.

Releasedata kunnen altijd veranderen! Ik kan me ook wel eens vergissen! De games die ik hier in een lijst zijn komen dus niet 100% zeker uit, en ze worden ook niet 100% zeker gedumpt!


Uitgestelde spellen
Dungeon Explorer: Warrior of the Ancient Arts is uitgesteld naar 15 februari
Panzer Tactics DS is uitgesteld naar 15 februari
Mega Man ZX Advent is uitgesteld naar 5 maart
Final Fantasy XII: Revenant Wings is uitgesteld naar de tweede helft van februari (alleen de Australische versie)
Paint by DS is uitgesteld naar 22 februari


Dinsdag 12 februari
Dungeon Explorer: Warrior of the Ancient Arts (U)

Hudson brengt met dit spel de RPG Dungeon Explorer weer helemaal terug! De graphics van het spel zien er niet geweldig uit, maar zijn acceptabel. De besturing van het spel bestaat alleen uit knoppen en de D-pad; het Touch Screen wordt dus niet gebruikt.
Het verhaal gaat over een verwoest land met allerlei gemene wezens die jij als speler natuurlijk moet vernietigen. Hier sta je trouwens niet helemaal alleen voor; het spel kan ook in coop worden gespeeld. Dit is makkelijker als je personage al is getraind.

Woensdag 13 februari
Mega Man ZX Advent (A)
Capcom brengt vandaag deze vermakelijke platformer uit in Australie. Platformerfans zouden dit spel al moeten kennen, dus ik zal er verder niet op ingaan.

Panzer Tactics DS (A)

Dit spel is een Turn Based Strategy spel dat zich afspeelt in de tweede wereldoorlog. Het is via hot seat (meerdere spelers spelen omstebeurt op één DS), lokale multiplayer en Nintendo WiFi Connection speelbaar. Na Advance Wars: Days Of Ruin hebben we daar misschien niet meer veel behoefte aan, maar dat wil niet zeggen dat dit geen redelijk spel is.
Dit spel wordt qua uitstellen waarschijnlijk de nieuwe LifeSigns. Op zich is dat vreemd, want de Amerikaanse versie is al een tijdje uit.

Donderdag 14 februari
De Japanse games die vandaag uit zullen komen zijn:
 • Dekiru Otoko no Mote Life: Hiru no Mote Kouza Hen
 • Dekiru Otoko no Mote Life: Yoru no Mote Jissen Hen
 • Digimon Championship
 • Happy Happy Clover
 • Hokuto no Ken: Hokuto Shinken Denshousha no Michi
 • Indo Shiki Keisan Drill DS (Zennou Series Vol. 02)
 • Koinu de Kururin
 • Miyamoto Sansuu Kyoushitsu no Kyouzai: Kashikoku naru Puzzle DS Ban
 • Naruto Shippuuden: Dairansen! Kage Bunshin Emaki
 • Otometeki Koi Kakumei * Love Revo!! DS
 • Tokimeki Memorial Girl's Side 2nd Season


Verder komt de Australische versie van Final Fantasy XII: Revenant Wings vandaag uit. Hierover lees je hieronder meer informatie.

Vrijdag 15 februari
Barnyard Blast (U)

De maker van dit spel staat niet bepaald bekend om kwaliteitsgames, maar deze 2D platformer ziet er wel ontzettend grappig uit. Het verhaal van deze angstaanjagende 10+-game gaat over een biggetje dat met zijn vrienden naar een eng kasteel gaat waar allerlei enge monsters hem op liggen te wachten.
Het verhaal en de geschiedenis van de maker van dit spel zijn dan misschien niet al te fantastisch, maar de kans is best groot dat dit spel een vermakelijke platformer wordt. Ik verwacht een soort combinatie van Castlevania en Jazz Jackrabbit, en wie zit daar nou niet op te wachten?

Final Fantasy XII: Revenant Wings (E)

Dit spel verscheen in november vorig jaar al in Amerika, en op NDSS was het spel meteen erg populair. Ik heb het spel nooit gespeeld, maar dat is misschien wel onterecht.

Naruto: Ninja Destiny (E)

De fans van Naruto hoeven niet meer lang te wachten op het nieuwste Naruto-spel. Dit is een 3D vechtspel dat met 16 verschillende poppetjes kan worden gespeeld. Een groot pluspunt van dit spel is het gebruik van de twee schermen van de DS. Het bovenste scherm zal het gevecht zelf in 3D laten zien terwijl het onderste scherm gebruikt wordt om power ups te activeren. Fans van vechtgames mogen dit spel niet missen!

Paint By DS (E)

Tekenliefhebbers zullen genieten van dit spel, want het is het eerste DS-spel waarin je op de DS kunt tekenen. Met realistische technieken zul je proberen 15 tekeningen van bekende schilders na te maken. De grote vraag is of dit spel de homebrew software Colors kan overtreffen. Als het goed is komen we daar snel genoeg achter.

Cooking Mama 2: Dinner With Friends (E)

Hoe het mogelijk is snap ik nog steeds niet, maar het matige eerste deel voor de DS had blijkbaar zijn fans. Dit spel is voornamelijk meer van hetzelfde, maar de fans vinden het blijkbaar weer geweldig.

De overige spellen van vandaag zijn Arctic Tale (E), Betty Boop's Double Shift (E), Bratz: Super Babyz (E), Miami Nights: Singles in the City (E), Powershot Pinball Constructor (E), Ratatouille: Food Frenzy (E) en Totally Spies! 3: Secret Agent (E).


En daarmee eindigt alweer een week van DS releases. Deze week of begin volgende week verschijnt op NDSS een nieuw topic waarin je meer kunt lezen over de releases van 18 t/m 24 februari. Dat topic wil je niet missen, want er staat informatie in over Apollo Justice: Ace Attorney, een spel dat misschien wel het beste van het jaar wordt! Verder komt Populous DS ook over niet al te lange tijd uit, dus er is geen reden tot klagen.

Maikel Steneker
Admin

Aantal berichten : 86
Registration date : 29-11-07

Profiel bekijken http://www.ndss.nl

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum